Jos joulu ainainen ois

Maittava joulupöytä Pöytyällä

Nauti Kaidanojan Kartanossa, tilaa pitopalveluna tai nouda


Kulhuan Paakari tunnetaan herkullisesta joulupöydästään, joka katetaan joka joulu. Voit nauttia pikkujouluherkuista Kaidanojan Kartanon tunnelmallisessa miljöössä Pöytyän Uudessakartanossa. Voit tilata joulupöydän tarjoilut myös pitopalveluna vaikkapa kotiin tai työpaikalle tai noutaa ruoat itse.

Jouluruoka katettuna Kaidanojan Kartanolla 29.11.2020 alkaen. Menun, hinnan ja päivämäärät löydät täältä. Voit myös jouluna ruokailla kartanolla, hinnat ja ajat löydät täältä.

Alla muutamana malli menuista joita voit tilata pikkujouluihin tai muihin juhliin. Jä tässä tarjouslinkki pikkujoulukauden menuista ajalle 4.12.-19.12.2020

Ota yhteyttä ja tilaa!

Jouluruoat jouluksi kätevästi kotiin

Valmistamme herkulliset jouluruoat tilauksesta. Säästä aikaa ja vaivaa, ja tilaa joulupöydän tarjoilut Kulhuan Paakarista. Voit tilata meiltä joulun notkuvan juhlamenun tai valita suosikkisi jouluruokien laajasta valikoimasta. Herkulliset joululaatikot, maukkaat salaatit, suussa sulavat juustot ja joululta maistuvat makeat.

Teemme ruuat alusta alkaen itse, laatikoiden kotimaisten juuresten keittämisestä lähtien. Leipomotuotteet leivomme omassa leipomossa, tietysti aidolla voilla ja kotimaan jauhoilla.

Raaka-aineet hankimme pääasiassa lähialueen tuottajilta. Tuoreet kalat toimittaa Martin Kala. Savulohi savustetaan paakarin toimesta. Possunmakkaran saamme Liedon Lihakaupasta. Sillinä käytämme matjessillifettä. Lihan ja broilerin toimittaa Atria, joka käyttää vain kotimaista raaka-aineita. Valio valmistaa kotimaisesta maidosta maitotaloustuotteita, joita käytämme ruuissa.

Jouluruokien tilaus

Jouluruokien tilaus viimeistään keskiviikkona 16.12.2020. Tilaukset ensisijaisesti verkkokaupastamme.

Voit myös tilata numerosta 050 4011 822 tai tilaukset@kulhuanpaakari.fi.

Tuotteet ovat noudettavissa keskiviikkona 23.12.2020
- Kaidanojan Kartanosta Uudestakartanosta klo 10-12
- Kulhuan Paakarista Riihikoskelta klo 9-12
- Turussa Tampereentie 24 (Shell Raunistulan piha) klo 13-15
- Loimaan torilta klo 13.30.

Tästä tallennettava vuoden 2020 joulutilauslomake sekä tilausohjeet pdf-muodosssa.

paakarin verkkokauppa