Aika lähellä

Persoonallinen patsaspuisto Enkelipuisto sijaitsee ITE-taiteilija Kyösti Iitin itse raivaaman järven ympärillä. Kyösti Iitti, 040 510 8437, ottaa kaikenkokoisia ryhmiä vastaan etukäteen sopien. Vapaaehtoinen kannatusmaksu. Ajomatka 10 km.

Himolan teatterin nettisivuilta löydät ohjelmiston. Teatteri tarjoaa ohjelmistoa kesällä ja talvella, aikuisille ja lapsille. Kesäteatteri sijaitsee Lystmettän toimintakeskuksessa josta löytyy mm. saunatilat joen rannalta. ”Rengasreitti” sopii erittäin hyvin myös kävelylenkiksi. Ajomatka 2,2 km.

Käsityöläisasema Jumi on Yläneen keskustassa sijaitseva käsityökauppa, jonka yhteydessä toimivat sekä sepän paja että korupaja. Ihastu aitoihin paikallisiin käsitöihin! Ajomatka 8 km.

Kuhankuonon retkeilyreitistön poikkeuksellisen laajoilla ja yhtenäisillä metsäalueilla, kallioilla ja keidassoilla mieli ja kroppa rentoutuvat. Kuhankuono on osa Kurjenrahkan kansallispuiston reitistöjä. Ajomatka Kuhankuonolle 10 km.

Luonto- ja ympäristökasvatuskeskus Luontokapinetti tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Ajomatka 8 km.


Nupparista voi ostaa luonnonmateriaaleista kestäviä kodintekstiilejä ja ajatonta muotia. Myös tilaustyöt ja yksilölliset lahjat. Ajomatka 7 km.

Otsolan Artisaanit on kahden sisaruksen yritys, jossa on Irja Halosen tiffanylasi- ja puutöitä Anja Loikalan keramiikkaa. ”Myymälä on auki aina kun koton ollaan.” Puh. 02-2563562. Ajomatka 8 km.