Laitamme ammattitaitomme peliin

Monipuoliset herkut Pöytyältä

Pitopalvelu valmistaa maittavat juhlatarjoilut

Kulhuan Paakari tarjoaa laadukasta cateringia Turussa, Raumalla sekä muualla Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Pääpaikkamme sijaitsee Kaidanojan Kartanon upeissa tiloissa Pöytyällä Uudenkartanon kylässä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

kaiken kattava pitopalvelu perhejuhliin ja muihin tilaisuuksiin

Valmistamme herkulliset kakut ja muut juhlatarjoilut esimerkiksi häihin, hautajaisiin, ristiäisiin ja syntymäpäiville. Meille on tärkeää, että juhlanne onnistuvat, joten olemme valmiit laittamaan ammattitaitomme peliin. Avainsanamme on laatu, joka näkyy sekä pitopalvelussa että leipomotuotteissa. Valmistamme kaikki ruuat mahdollisuukisen mukaan alusta loppuun asti itse. Raaka-aineita pyrimme hankkimaan aina lähialueen tuottajilta.

Tarjoamme kokonaisvaltaista cateringia, joten huolehdimme puolestanne kaikesta tarvittavasta. Ruokien lisäksi saatte kauttamme tarjoilun, laajan astiaston ja pöytäliinat. Voimme räätälöidä pitopalvelun toiveidenne ja tarpeidenne mukaiseksi. Haluamme järjestää tilaajan näköiset juhlat, joten pyrimme aina huomioimaan ja toteuttamaan asiakkaidemme erityistoiveet.

Käytössämme on myyntiauto, "siirrettävä keittiö". Emme välttämättä tarvitse keittiötiloja lainkaan. Autossamme on reilusti kylmätilaa ja sähköllä toimivia lämpökärryjä, joten saamme pidettyä kylmät ruuat kylmänä ja lämpimät lämpiminä. Autossa on oma generaattori, joten pystymme järjstämään tilaisuudet lähes missä vaan. 

Tapahtumaruokailuihin saamme rakennettua ruokalinjastot joustavaa ruokailua varten.

Kulhuan Paakarin järjestämiin tilaisuuksiin käytettäviä laitteita: juoma-asema, juoman lämmitin.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi!

Valmiit menut

Menujen sisältämiä ruokalajeja voi vaihtaa sopimuksen mukaan. Kaikki menut sisältävät myös kahvin ja teen. Valmiiden menujen ohella meillä on lisää ruokavaihtoehtoja, joista voit koostaa oman menusi. 

Tarjoilutyö 40€ / h (ma-la) / 1 tarjoilutyöntekijä, arkipyhät ja sunnuntait sopimuksen mukaan. Henkilökunnan tarve riippuu tarjottavista, juhlatilasta ja muista asiaan vaikuttavista seikoista. Hoidamme kattauksesta lopputöihin, jätämme keittiötilat samaan kuntoon kuin ne olivat tullessamme.

Muut palvelut sopimuksen mukaan, esimerkiksi kukat, kynttilät, koristelut.

 • Teemme ruuat alusta asti itse mahdollisuuksien mukaan.
 • Leipomotuotteet leivomme omassa leipomossa, tietysti aidolla voilla ja kotimaan jauhoilla.
 • Lihan ja broilerin toimittaa Atria, joka käyttää vain kotimaisia raaka-aineita.
 • Ruuissa käyttämämme maitotaloustuotteet on valmistanut Valio kotimaisesta maidosta.
 • Kasvisten kotimaisuus vaihtelee vuodenajan mukaan.
 • Martin Kalasta hankimme kalat.
 • Loput ruuat jätämme teille, jos haluatte. Tuomme kertakäyttöastiat mukanamme.
 • Kakun voitte valita kotisivujemme kakkukuvastosta.
 • Voitte vuokrata kauttamme myös astiat.
 • Uskallamme luvata, että saatte syödä reilusti ja ruokaa riittää loppuun asti.
 • Kahvia tarjoilemme niin monta kierrosta kuin kahvijanoisia riittää.

 

Menut ovat malleja, joita voi muokata oman maun mukaan. Lähetä tarjouspyyntö tilaukset@kulhuanpaakari.fi tai soita 050 4011 822.

Sauna- ja illanistuijaismenuita

 

Menut ovat malleja, joita voi muokata oman maun mukaan. Lähetä tarjouspyyntö tilaukset@kulhuanpaakari.fi tai soita 050 4011 822.

Pito- ja ulosmyyntiruoat (kaikki laktoosittomia)

Ulosmyyntiruuat voi noutaa Kaidanojan Kartanosta (Yläne) tai Kulhuan Paakarista (Riihikoski) sovittuna ajankohtana. Ruoat saatte halutessasi joko posliini/lasiastioissa tai kertakäyttöisissä tarjoiluastioissa. Lämpimät pakkaamme lämpölaatikoihin, jos haluatte ne lämpimänä. Lämpölaatikoiden palautus seuraavana päivänä tai erikseen sovitusti. Palauttamattomista astioista veloitamme asianmukaisen maksun. Ruokien määrissä / annoskoissa neuvomme mielellämme.

Tilaattehan ulosmyyntiruuat viimeistään viikkoa ennen noutopäivää. Lyhyemmälläkin tilausajalla mahdollisuus saada, mutta rajoitetusti.

Jos ette löydä allaolevista vaihtoehdoista sopivia tuotteita, niin voimme myös räätälöidä teille mieleisenne kokonaisuuden tarjottavista.

Ruokavaliomerkinnät:
L = Laktoositon
K = Kananmunaton
M = Maidoton
G = Gluteeniton