Jos joulu ainainen ois

Maittava joulupöytä Pöytyällä

Nauti Kaidanojan Kartanossa, tilaa pitopalveluna tai nouda

 

Kulhuan Paakari tunnetaan herkullisesta joulupöydästään, joka katetaan joka joulu. Voit nauttia pikkujouluherkuista Kaidanojan Kartanon tunnelmallisessa miljöössä Pöytyän Uudessakartanossa. Voit tilata joulupöydän tarjoilut myös pitopalveluna vaikkapa kotiin tai työpaikalle tai noutaa ruoat itse.

Jouluruoka katettuna Kaidanojan Kartanolla 28.11.2021 alkaen. Menun (pieniä muutoksia tulossa vielä), hinnan ja päivämäärät löydät täältä. Voit myös jouluna ruokailla kartanolla, hinnat ja ajat löydät täältä.

Tervetuloa viettämään joulun aikaa kartanolla, ohjelman ja hinnat löydät täältä.

Alla muutamana malli menuista joita voit tilata pikkujouluihin tai muihin juhliin. Jä tässä tarjouslinkki pikkujoulukauden menuista ajalle 4.12.-19.12.2020

Ota yhteyttä ja tilaa!

Jouluruoat jouluksi kätevästi kotiin

Valmistamme herkulliset jouluruoat tilauksesta. Säästä aikaa ja vaivaa, ja tilaa joulupöydän tarjoilut Kulhuan Paakarista. Voit tilata meiltä joulun notkuvan juhlamenun tai valita suosikkisi jouluruokien laajasta valikoimasta. Herkulliset joululaatikot, maukkaat salaatit, suussa sulavat juustot ja joululta maistuvat makeat.

Teemme ruuat alusta alkaen itse, laatikoiden kotimaisten juuresten keittämisestä lähtien. Leipomotuotteet leivomme omassa leipomossa, tietysti aidolla voilla ja kotimaan jauhoilla.

Raaka-aineet hankimme pääasiassa lähialueen tuottajilta. Tuoreet kalat toimittaa Martin Kala. Savulohi savustetaan paakarin toimesta. Possunmakkaran saamme Liedon Lihakaupasta. Sillinä käytämme matjessillifettä. Lihan ja broilerin toimittaa Atria, joka käyttää vain kotimaista raaka-aineita. Valio valmistaa kotimaisesta maidosta maitotaloustuotteita, joita käytämme ruuissa.

Jouluruokien tilaus

Jouluruokien tilausaika vuoden 2020 jouluksi on päättynyt.


paakarin verkkokauppa