Maittava joulupöytä Pöytyällä

Nauti Kaidanojan Kartanossa tai tilaa tai nouda pitopalveluna

Kulhuan Paakari tunnetaan herkullisesta joulupöydästään, joka katetaan joka joulu. Voit nauttia pikkujouluherkuista Kaidanojan Kartanon tunnelmallisessa miljöössä Pöytyän Uudessakartanossa. Voit tilata joulupöydän tarjoilut myös pitopalveluna vaikkapa kotiin tai työpaikalle tai noutaa ruoat itse.

Alla muutamana malli menuista joita voit tilata pikkujouluihin tai muhin juhliin.

Menujen hinnat laskettu 30 hlö ja yli.

Ota yhteyttä ja tilaa!

Jouluruoat jouluksi kätevästi kotiin

Valmistamme herkulliset jouluruoat tilauksesta. Säästä aikaa ja vaivaa, ja tilaa joulupöydän tarjoilut Kulhuan Paakarista. Voit tilata meiltä joulun notkuvan juhlamenun tai valita suosikkisi jouluruokien laajasta valikoimasta. Herkulliset joululaatikot, maukkaat salaatit, suussa sulavat juustot ja joululta maistuvat makeat.

Teemme ruuat alusta alkaen itse, laatikoiden kotimaisten juuresten keittämisestä lähtien. Leipomotuotteet leivomme omassa leipomossa, tietysti aidolla voilla ja kotimaan jauhoilla.

Raaka-aineet hankimme pääasiassa lähialueen tuottajilta. Savulohifileemme tulee kalaliike Veikko Koskiselta, jossa savulohi savustetaan aidosti puilla. Possunmakkaran saamme Liedon lihakaupasta.. Sillinä käytämme matjessillifettä. Lihan ja broilerin toimittaa Atria, joka käyttää vain kotimaista raaka-aineita. Valio valmistaa kotimaisesta maidosta maitotaloustuotteita, joita käytämme ruuissa.

Jouluruokien tilaus

Jouluruokien tilaus viimeistään maanantaina 17.12.2018. Tilaukset numerosta 050 4011 822 tai tilaukset@kulhuanpaakari.fi

Tuotteet ovat noudettavissa sunnuntaina 23.12.2018 klo 9-12 Kaidanojan Kartanosta Uudestakartanosta tai Kulhuan Paakarista Riihikoskelta. Muut noutopaikat sunnuntaina 23.12. ovat

  • Turku, Henrikinkatu 2, klo 10.00
  • Loimaa, Loimaan tori, klo 11.30
  • Säkylä, Säkylän tori, klo 13.00

Tulostettava tilauslomake 2018