Jos joulu ainainen ois

Maittava joulupöytä Pöytyällä

Nauti Kaidanojan Kartanossa, tilaa pitopalveluna tai nouda

 

Kulhuan Paakari tunnetaan herkullisesta joulupöydästään, joka katetaan joka joulu. Voit nauttia pikkujouluherkuista Kaidanojan Kartanon tunnelmallisessa miljöössä Pöytyän Uudessakartanossa. Voit tilata joulupöydän tarjoilut myös pitopalveluna vaikkapa kotiin tai työpaikalle tai noutaa ruoat itse. Palvelualueemme kattaa muun muassa Turun ja Rauman.

Jouluruoka katettuna Kaidanojan Kartanolla 26.11.2022 alkaen. Hinta aikuiset 30 euroa ja lapset 4-11 v 15 euroa. Päivämäärät ja menun löydät Ajankohtaisista tai kartanon Facebookista. Mahdollisuus varata kabinettitiloja tai kokonaan oma ruokailu.

Tässä  malleja jouluisista menuista joita voit tilata pikkujouluihin tai muihin joulunajan juhliin. 

Ota yhteyttä ja tilaa!

Jouluruoat jouluksi kätevästi kotiin

Valmistamme herkulliset jouluruoat tilauksesta. Säästä aikaa ja vaivaa, ja tilaa joulupöydän tarjoilut Kulhuan Paakarista. Voit tilata meiltä joulun notkuvan juhlamenun tai valita suosikkisi jouluruokien laajasta valikoimasta. Herkulliset joululaatikot, maukkaat salaatit, suussa sulavat juustot.

Teemme ruuat alusta alkaen itse, laatikoiden kotimaisten juuresten keittämisestä lähtien. Leipomotuotteet leivomme omassa leipomossa, tietysti aidolla voilla ja kotimaan jauhoilla.

Raaka-aineet hankimme pääasiassa lähialueen tuottajilta. Tuoreet kalat toimittaa Martin Kala. Savulohi savustetaan paakarin toimesta. Possunmakkaran saamme Liedon Lihakaupasta. Sillinä käytämme matjessillifettä. Lihan ja broilerin toimittaa Atria, joka käyttää vain kotimaista raaka-aineita. Valio valmistaa kotimaisesta maidosta maitotaloustuotteita, joita käytämme ruuissa.

Jouluruokien 2023 tuotevalikoima löytyy paakarin verkkokaupasta. 

 

paakarin verkkokauppa