Hiukan matkaa

Haukkavuoren maastoliikuntakeskuksen alueella kiertelee viiden kilometrin valaistu kuntorata, alueelta löytyvät myös 132 askelman kuntoportaat, 18 väylän frisbeegolfrata, hiihtoladut ja se toimii myös lähtöpaikkana Kuhankuonon retkeilyreitistölle. Ajomatka 15 km.

Haluatko viettää aikaa lempeiden alpakoiden kanssa? Näe ja koe Holvin Alpakat. Ajomatka 16 km.

Myssyfarmi on maatilalähtöinen kansainvälinen designyritys Pöytyän Vistolan kylältä. MYSSY Päämajan yhteytiedot löydät linkin Showroom takaa. Suositellaan soittamaan etukäteen. Ajomatka 16 km.


Vanhan tavaran sisutuskauppa Pimee Vintti on vintagea ja retroa rakastavan sisustajan unelma. Valikoimaa riittää, tavaraa on n. 600 neliön alalla. Ajomatka 21 km.

Riihipuoti on maailman monipuolisin myllynmyymälä keskellä kansallismaisemaa. Ryhmäretkiläisille tarjotaan tilauksesta myös myllyn tuotteiden maistiaisia isäntäparin isännöimänä. Ajomatka 17 km.

Rintalan tila on 100 % suomalainen luomulammastila, joka tarjoaa kokemuksen lampaankasvatuksesta ja paikan päällä on mahdollisuus ostaa mm. luomulihaa, lampaantaljoja ja lampaanvillalankoja. Rintalan tila ottaa ryhmiä vastaan etukäteen sopien. Yhteydenotot Anne Rintala 050 044 8552 tai Tapio Rintala 050 025 7280. Ajomatka 18 km.

Simo-sonni on Pöytyän superjulkkis, jonka Google tuntee hyvin. Simo-sonni ja lukuisat eläinkaverit ottavat vieraita vastaan etukäteen sopien. Yhteydenotot Niina Manninen 050 546 7897 tai Eero Toikka 040 049 0662. Vapaaehtoinen kannatusmaksu. Ajomatka 15 km.

 

Vanha Vehnämylly on entinen vehnämylly, jossa toimii nykyään viehättävä kesäkahvila ja vanhan tavaran kauppa. Vanha Vehnämylly on täynnä kaikenlaista vanhaa tavaraa huonekaluista pienempiin keräilytavaroihin. Ryhmille tilauksesta auki ympäri vuoden. Ajomatka 16 km.


Valasranta on tanssilavojen aatelia ja valittiin vuoden tanssilavaksi 2019. Lava sijaitsee kauniin Pyhäjärven rannalla, uimarannan vieressä. Ajomatka 12 km.

Vaskijärven luonnonpuisto lähiympäristöineen on yksi suurimmista erämaisena säilyneistä alueista Lounais-Suomessa. Ajomatka 14 km.

Paluu Nähtävää ja koettavaa sivulle