Vähän kauempana

Tule haastamaan Suomen pisin kenttä! ”Alastaro Golf on takatiiltä mitattuna Suomen pisin kenttä. Mittaa kertyy peräti 6685 metriä, joten draiveria saa käyttää reilusti…” Ajomatka 30 km.

Alastaron moottorirata on monipuolinen moottoriurheilukeskus. Moottoriradasta on kehittynyt suosittu testi- ja kilparata monelaiselle moottoriurheilutoiminnalle. Mahdollisuus rullaluisteluun, hiihtämiseen, pyöräilemiseen iltaisin kello 20-22, FB-julkaisu 30.5.2020. Tervetuloa vauhtisi maailmaan! Ajomatka 30 km. Ajomatka 32 km.

Alpo Jaakolan Ateljeekoti Torkville on avoinna ympäri vuoden sopimuksen mukaan. Marja ja Alpo Jaakola istuttivat satoja puita pihapiiriin ja Alpo työsti ympäristöön lukuisan määrän kiviveistoksia. Ajomatka 32 km. 


Harjureitti on vuonna 1998 perustettu n. 28 km pitkä ulkoilureitti, joka sai vuonna 2016 virallisen ulkoreittistatuksen. "Pikkulappina” tunnettu reitistö sijaitsee keskellä Lounais-Suomen ainoaa yhtenäistä harjujaksoa Säkylänharjun-Virttaankankaan alueella. Ajomatka 26 km.

Härkänummen viikinkiaikaisessa kylässä voit seurata kylän elämää ja kokeilla myös itse mm. metsästäjän taitojasi. Härkänummi on avoinna vain tilauksesta tai ilmoitettuna aikana. Tee ryhmäsi kanssa visiitti viikinkiaikaan! Ajomatka 31 km.

Jaakkolan Islanninhevostalli on pieni idyllinen maalaistalli, maaseudun rauhassa ilman ylimääräistä hälinää. Mahtavat maastot sekä uittopaikka kesällä maastoilla kahlaamiseen ja hevosten uittamiseen. Tallille vastaanotetaan vain ajan varanneita ratsastusasiakkaita. Ajomatka 25 km.

Koskeljärven kajakkiretki retkeilijän keitaalla, lintujärvenä Suomen parhaimmistoa ellei paras. Avainsanoina erämaajärvi, hiljaisuus, monipuolinen linnusto, harvinaiset kasvit, Natura 2000, geologia, Mustsaaren tröömi ja Isoluodon saari. Ajomatka 32 km.

Sarvonlahden lintutorni  on erinomainen havainnointipaikka erityisesti kevät- ja syysmuuton aikana. Tornin edustalla kasvaa Säkylän Pyhäjärven laajin ruovikko. Ajomatka 27 km.

Sieravuoren vesiurheilukeskus on Suomen oloissa ainutlaatuinen ja tarjoaa tasokkaat puitteet harrastaa useita eri vesiurheilulajeja. SUP-, purjelautailu, melonta, jollapurjehdus, soutu, vesijetteily, vesihiihto ja wakeboard. Ajomatka 27 km.

Eläin- ja elämyspiha Siipiveikot sijaitsee Saksalan vanhan kansakoulun pihapiirissä. Kanoja, riikinkukkoja, sorsia ja ankkoja tepastelemassa piha-alueella ja uiskentelemassa lammessa. Eläinpiha on avoinna sopimuksen mukaan. Ajomatka 23 km.

Säkylän talvi- ja jatkosotamuseon näyttely esittelee sotaelokuvien kuvauksissa käytettyjä esineitä. Suojeluskuntien ja lottajärjestöjen toiminta näyttelee merkittävää osaa. Ajomatka 31 km.

Zoolandia on koko perheen eläin- ja puuhapuisto. Valloittava yllätyspaketti huvipuistolaitteita, sisäleikkipuistoa, eläimiä ja hyvää mieltä. Nähtävää ja koettavaa riittää kaikenikäisille. Ajomatka 30 km.

Paluu Nähtävää ja koettavaa sivulle